Secondi - Hoofdgerechten
Onze selectie aan hoofdgerechten, of ‘secondi’, brengt u de veelzijdigheid van de Italiaanse keuken recht op uw bord. Van malse vlees- en visgerechten tot vegetarische creaties, elk gerecht is met zorg en toewijding bereid. Ervaar de rijkdom van pure ingrediënten en subtiele smaakcombinaties, en laat u verleiden door een authentieke, culinaire beleving.
A Base di Carne - Vleesgerechten
Ossobuco
€ 33,00
Saltimbocca alla romana
Kalfsvlees met parmaham en salie
€ 27,00
Scaloppa milanese
Gepaneerd kalfsvlees
€ 25,00
Tagliata di manzo (lemmerhoeve)
Rundssteak met rucola, tomaten en parmezaan
€ 28,00
Scaloppa alla griglia con verdure
Gegrilde kalfslap met verse groenten
€ 24,00
Filetto alla griglia con verdure (lemmerhoeve)
Gegrilde filet pur (kogelbiefstuk) met verse groenten
€ 29,00
Supplement Sauzen:
Peppe verde (groene pepersaus)
€ 4,00
Funghi / Champignons
€ 4,00
Tartuffo / Truffelsaus
€ 7,00
A Base di Pesce - Visgerechten
Pesce spada alla griglia con verdure
Gegrilde zwaardvis met verse groenten
€ 26,00
Tagliata di tonno in crosta di pistacchi
Tonijn in korst van pistachenoten crumble
€ 32,00
Calamari fritti
Gefrituurde inktvis
€ 20,00
Branzino alla griglia con pomodorini capperi e olive
Gegrilde zeebaarsfilet met kerstomaten, kappertjes en olijven
€ 27,00
Gamberoni grigliati con verdure
Gegrilde gamba's met verse groenten
€ 35,00
Misto di pesce alla griglia (min 2 pers)
Prijs per persoon
€ 45,00
Patate al forno | Pasta aglio olio peperoncini | Insalata mista
Max. 4 verschillende gerechten per tafel
Info over allergenen op aanvraag. De samenstelling van producten kunnen veranderen.
Opgelet: kruisbesmetting is niet 100% uit te sluiten.